Autoluotto.fi Kokemuksia: Täältäkö halvin autorahoitus 2019?

Autoluotto.fi kokemuksiaAutoluotto.fi markkinoi itseään palveluna kuluttajille, jotka haluavat löytää vakuudetonta autolainaa jopa 60.000 euroon asti netistä.

Olet ehkä itse törmännyt autoluotto.fi:n palveluun ja saatat miettiä mikäli kyseessä on luotettava palvelu vai jonkin sortin huijaus.

Tässä artikkelissa käymme läpi autoluotto.fi kokemuksia, millainen firma palvelun takaa löytyy ja jos palvelua ylipäätään kannattaa käyttää autolainan kilpailuttamiseen.

Mennään siis asiaan.

Lukemalla tämän artikkelin saat vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin.

  • Mikä on autoluotto.fi ja miten palvelu toimii?
  • Millaisia kokemuksia autoluotto.fi:stä löytyy?
  • Millainen yritys palvelun takaa löytyy?
  • Onko autoluotto.fi luotettava ja kannattaako palvelua käyttää autolainan kilpailuttamiseen?

Vastauksemme pähkinänkuoressa:

Autoluotto.fi on palvelu kuluttajille, jotka haluavat kilpailuttaa vakuudettoman autolainan kätevästi. Onko autoluotto.fi luotettava palvelu? Havaintojemme mukaan autoluotto.fi on luotettava palvelu jonka takana on alalla vakiintunut yritys. Muiden kuluttajien kokemuksien puute palvelusta saattaa tulkintamme mukaan johtua joko palvelun neutraalista luonnosta tai nuoresta iästä. Muista aina tarkistaa lainaa tarjoavan yrityksen tausta ja ehdot huolellisesti ennen lainan ottamista.

Täytä lainahakemus osoitteessa: https://www.autoluotto.fi/


Mikä autoluotto.fi on ja miten palvelu toimii?

Autoluotto.fi on lainoja kilpailuttava palvelu, jonka tarkoituksena on auttaa kuluttajaa löytämään paras vakuudeton autolainatarjous. Autoluotto.fi:n yhteistyökumppaneihin kuuluu yli 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Kilpailutuksen kohteena on siis vakuudeton autolaina, joka pääsäntöisesti on kalliimpi vaihtoehto kuin isoimpien pankkien vakuudelliset lainat.

Kenelle palvelu siis sopii:

Autoluotto.fi sopii kaikille täysi-ikäisille, jotka haluavat kilpailuttaa vakuudetonta autolainaa ja saada nopean lainapäätöksen.

Miten palvelu toimii?

Palvelun toimintamalli on hyvin yksinkertainen:

  1. Lainahakemus täytetään osoitteessa: https://www.autoluotto.fi/.
  2. Vastaanota lainatarjoukset.
  3. Valitse sinulle sopivin lainatarjous, jolloin laina voidaan maksaa tilillesi jopa samana päivänä (tai ole valitsematta yhtäkään tarjousta).

Lainahakemuksen täyttäminen ei maksa sinulle mitään, eikä velvoita sinua mihinkään. Sinun ei tarvitse hyväksyä yhtään saamaasi lainatarjousta.

autoluotto.fi halvin autorahoitus 2019Kuvankaappaus Autoluotto.fi:n sivuilta.

Onko tässä sitten koira haudattuna?

Lainoja kilpailuttavia palveluita kuten autoluotto.fi on lukuisia. Lähes kaikki toimivat samalla periaatteella.

Saatat siis ihmetellä:

Mitä palvelu/yritys hyötyy ilmaisesta lainan kilpailuttamisesta?

Lainaa kilpailuttavat palvelut saavat usein osansa kakusta provisiona lainaa tarjoavilta yrityksiltä tai kuluttajien tietojen keräämisellä markkinointitarkoituksiin. Ainoa maksusi lainan kilpailutuksesta on tavallaan siis lainahakemukseen täytetyt tietosi, joita voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin. Emme kuitenkaan pidä palveluiden tiedonkeruuta kovin huolestuttavana, sillä mahdollisilta markkinointilistoilta pääsee nykyisin pois halutessaan hyvin vaivattomasti.


Autoluotto.fi kokemuksia 2019

Yritimme löytää muiden kuluttajien autoluotto.fi kokemuksia, mutta ilmeisesti palvelun suhteellinen nuoruus ja/tai toimintamallin muoto ovat syinä sille, miksi emme löytäneet juuri mitään kuluttajien jättämiä arvosteluita palvelusta esim. keskustelufoorumeille.

Kun kyseessä on lainoja kilpailuttava yritys on tosin ymmärrettävää, että kuluttajien palautetta löytyy vähemmän kuin mitä yleensä lainan tarjoaville yrityksille löytyy. Tärkeintä onkin mielestämme kiinnittää huomiota erityisesti lainaa tarjoavaan yritykseen eikä lainaa kilpailuttavaan välikäteen.

Koska palvelusta ei löytynyt juuri mitään kokemuksia tai palautetta, siirryimme selvittämään yrityksen taustaa saadaksemme sitä kautta kuvan mikäli kyseessä on luotettava palvelu vai epämääräinen huijaus.

Millainen yritys palvelua pyörittää?

Vaikka muiden kuluttajien kokemukset autolutto.fi -palvelusta olivat puutteelliset, löytyi palvelun takaa mm. Omalaina.fi:stä tuttu yritys nimeltä LVS Brokers Oy.

LVS Brokers Oy on erikoistunut palveluiden kilpailutukseen ja heidän omistuksessaan ovat monta eri alan kuluttajille suunnattua kilpailutuspalvelua. Finder:in tietojen mukaan yritys tekee jo melko huomattavaa liikevaihtoa, eli mikään ihan pieni firma ei ole kyseessä.

LVS Brokers Oy:llä ei itsellään vaikuta olevan asiakaspalvelua, mutta autoluotto.fi:n sivuilta löytyy sähköpostiosoite johon voi olla yhteydessä. Asiakaspalvelun rajoittuminen sähköpostiin on mielestämme ymmärrettävä kun kyseessä on puhtaasti lainoja kilpailuttava palvelu ja näin ollen varsinaiset yhteydenotot kuluttajilta menevät luultavasti suoraan lainaa tarjoaville yrityksille.

Yhteenveto: Onko autoluotto.fi luotettava?

Vaikka emme löytäneet paljon muiden käyttäjien kokemuksia autoluotto.fi:stä, on takana oleva LVS Brokers Oy vakiintunut palvelun kilpailuttaja, jonka muut palvelut kuten Omalaina.fi ovat suosittuja ja luotettavia palveluita.

Uskomme, että muiden kuluttajien arvosteluiden puute johtuu yksinkertaisesti siitä, että kuluttajilla ei ole ollut paljon tarvetta jättää palautetta kyseisestä palvelusta. Koska autoluotto.fi toimii pelkkänä välikätenä, tulee kuluttajan varsinainen huomio (ja mahdollinen hyvä tai huono palaute) kohdistumaan itse lainaa tarjoaviin yrityksiin.

Mielestämme autoluotto.fi vaikuttaa täysin luotettavalta palvelulta, joka soveltuu kaikille jotka haluavat löytää vakuudetonta autolainaa kilpailuttamalla useita pankkeja ja rahoitusyhtiöitä.

Muistutuksena:

Löydettyäsi kiinnostavan lainatarjoukseen, suosittelemme selvittämään valitsemasi lainaa tarjoavan yrityksen tausta (esim. muiden kokemukset) ja ehdot lainalle huolellisesti ennen lainan ottamista. Vaikka lainan kilpailuttaja (tässä tapauksessa autoluotto.fi) olisi luotettava taho, ei tämä välttämättä takaa, etteikö heidän yhteistyökumppaneiden palvelussa ja ehdoissa voisi löytyä suuriakin eroja.

Autoluotto.fi:llä on lukuisia yhteistyökumppaneita, mutta muitakin (mahdollisesti halvempia) vaihtoehtoja saattaa löytyä, joita palvelu ei listaa. Näin ollen kannattaa aina verrata niin monta palvelua ja lainantarjoajaa kuin mahdollista ennen lainan ottamista, eikä sokeasti luottaa ensimmäiseen hyvältä vaikuttavaan vaihtoehtoon.

Suosittelemme aina itse tutustumaan palvelun käyttöehtoihin itse, oli kyseessä sitten lainaa kilpailuttava tai lainaa myöntävä palvelu.


Lopuksi vielä..

Vakuudettomia lainoja tarjoavat pankit ja rahalaitokset perivät pääsääntöisesti selkeästi kovemmat kulut ja korot kuin mitä suuremmat, vakuudellista lainaa tarjoavat pankit. On kuitenkin ymmärrettävää, että jokaisella ei aina ole mahdollisuutta antaa lainalle muita vakuuksia mitä suuret pankit useimmiten pyytävät. Näissä tapauksissa vakuudeton autorahoitus voi olla suureksi avuksi.

Jos otat vakuudetonta lainaa, kannattaa lainan takaisinmaksu suunnitella tarkasti jo ennen lainan ottamista. Näin ollen lyhennät takaisinmaksuaikaa ja sitä kautta lainasta syntyviä korkoja ja kuluja. Suosittelemme myös pitkällä tähtäimellä tasapainottamaan omaa taloutta siten, että tarve äkillisille ja vakuudettomille (kalliimmille) lainoille vähentyisi. Muutaman vinkin talouden tasapainoittamiseen löydät mm. täältä.

Tässä artikkelissa esiintyvät suositukset perustuvat täysin omaan mielipiteeseemme. Emme voi taata, että sivuillamme esiintyvä tieto aina on täysin ajan tasalla tai oikein ja kehotamme täten aina tarkistamaan oleelliset tiedot kuten käyttö -ja lainaehdot suoraan palvelun/lainantarjoajalta.