Lendo Laina Kokemuksia: Onko Lendo Luotettava 2019?

Onko Lendo.fi luotettava

Lendo tarjoaa monen muun palvelun tavoin mahdollisuuden verrata lainoja. Täytät halutun lainasumman, takaisinmaksuajan ja henkilötietosi, jonka jälkeen Lendo antaa sinulle eri pikalainayritysten lainatarjouksia.

Mikäli olet miettinyt Lendo lainapalvelun käyttöä, mutta olet epävarma mikäli Lendo on luotettava firma tai epämääräinen huijaus, voi tästä artikkelista olla sinulle hyötyä. Käymme läpi millainen palvelu oikein on kyseessä sekä millainen firma palvelun takaa löytyy.

Vastauksemme pähkinänkuoressa:

Mielestämme Lendo vaikuttaa täysin luotettavalta lainojen kilpailuttajalta. Kyseessä ei siis ole huijaus, vaan palvelu jonka avulla voit sitoutumatta ja maksuttomasti vertailla eri yrityksien lainatarjouksia. Lendo listaa kuitenkin vain osan kaikista lainaa tarjoavista yrityksistä ja näin ollen lainaa voi olla järkevä kilpailuttaa myös muualla. Suosittelemme myös pitämään mielessä, että Lendon listaamat yritykset sisältävät pikalainayrityksiä. Kehoitamme aina tutustumaan itse lainaa antavaan yritykseen, ehtoihin ja kuluihin tarkasti ennen lainan ottamista. Mikä olet tosissasi hakemassa lainaa, voi Lendon kaltaisista palveluista olla hyötyä parhaan lainantarjoajan löytämisessä.

Täytä Lendon lainahakemus osoitteessa: https://www.lendo.fi/


Lendo kokemuksia 2019

Yrityksenä Lendo siis vaikuttaa luotettavalta, mutta mitä mieltä muut kuluttajat ovat palvelusta? Emme löytäneet paljon muiden kuluttajien kokemuksia Lendosta, vanhoja, yksittäisiä ja mitäänsanomattomia keskusteluketjuja lukuunottamatta. Ilmeisesti yrityksestä ei ole paljon keskusteltu netissä. Tämä voi tavallaan olla ihan hyvä asia, sillä useimmiten keskustelun laukaisevat negatiiviset reaktiot ja kokemukset. Harvemmin olemme törmänneet keskustelulankaan tai blogijulkaisuun, joka olisi aloitettu toteamalla kuinka tyytyväisiä ollaan yrityseen, varsinkaan tällä alalla. Toinen mahdollinen syy Lendon kokemuksien puutteelle voi olla se, että kyseessä vain on lainoja kilpailuttava palvelu. Useimmiten keskustelut ja kokemukset liittyvät lainaa antavaan palveluun. Lainaa kilpailuttava palvelu on siis lainanantajaa neutraalimpi osapuoli, joka voi osa selitystä miksi Lendosta ei löydy nykyistä enempää kokemuksia netistä.

Mielestämme lainan kilpailutus Lendossa tai vastaavissa luotettavissa lainavertailuissa on täysin turvallista emmekä näe niiden käytössä juuri ollenkaan haittapuolia. Et maksa palvelusta mitään, etkä sitoudu ottamaan sinulle tarjottuja lainoja. Sinulla ei siis toisin sanoen ole paljon hävittävää, niin kauan kun kyse on luotettavasta palvelusta jonka käyttöehdoista olet perillä.


Miten Lendo toimii?

Lendo toimii samalla periaatteella kuin monet muut lainanvertailu/kilpailutuspalvelut kuten esim. Lainake ja Omalaina.fi. Annat haluamasi lainamäärän haluamallasi maksuajalla ja täytät henkilötiedot ja muut tarvittavat tiedot, jonka jälkeen Lendo kilpailuttaa lainan yli 20 yrityksen välillä maksuttomasti. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voit verrata lainoja sitoutumatta lainan ottamiseen täysin maksutta.

Miten käyttää Lendoa:

  1. Sirry Lendon virallisille sivuille.
  2. Täytä hakemuslomake tarvittavilla tiedoilla
  3. Vertaile yrityksien tarjouksia ja päätä mikäli haluat lainan vai et

Lendon listaamat lainaa tarjoavat yritykset edellyttävät sinulta vähintään 18-vuoden ikää, puhtaita luottotietoa sekä säännöllisiä tuloja. Tarkemmat ehdot vaihtelevat yritysten välillä, joten niihin kannattaa aina tutustua yksityiskohtaisesti.

Lendossa on myös mahdollista yhdistää lainoja. Tämä voi olla järkevä vaihtoehto esim. jos sinulla jo on lainoja entuudestaan.

onko lendo luotettavaKuvakaappaus Lendon hakemuslomakkeesta.


Lendo yrityksenä?

Lendon takana oleva yritys Lendo Oy kuvailee itseään Pohjoismaiden johtavana lainanvälittäjänä. Yritys mainitsee myös saamansa AAA-luottoluokituksen ja että he ovat tätä nykyä osa suurta Schibsted-konsernia (konserni työllistää yli 7000 henkilöä). Lendo Oy on perustettu 2014 ja heidän liikevaihto on myös kohtalaisen suurta, joten yritys vaikuttaa olevan vakiintunut yritys alalla. Tämä lisää mielestämme yrityksen luotettavuutta siinä mielessä, että yrityksen toimintamalli ja prosessit luultavasti on suhteellisen hyvin hiottuja.

Lendon nettisivut ovat puhtaat ja heti sivuillemme tultua  asiakaspalvelun chattibotti ilmestyi ruudulle. Lendolla on myös listattuna asiakaspalvelun numero selkeässä paikassa. Yritys siis panostaa kohtalaisen hyvin ainakin ulospäin annetusta asiakaspalvelun kuvasta.

Yhteenveto: Onko Lendo luotettava?

Vaikka Lendosta löytyi rajallisesti kokemuksia ja arvosteluita, on Lendo on yksi suosituimpia lainan kilpailutuspalveluita. Lendon takaa löytyy vakiintunut yritys, joka antaa niin ammattimaisen kuin asiakasläheisen kuvan itsestään. Mikäli olet harkinnut lainan kilpailuttamista, on Lendo mielestämme erinomainen vaihtoehto.


Lopuksi vielä..

Lendon vertailuissa esiintyvät yrityksistä monet ovat pikalainayrityksiä. Pikalainayrityksissä korot ja kulut ovat hyvin korkeat ja näin ollen niiden tuottamiin kustannuksiin tulee perehtyä kunnolla. Lendon listaamissa yrityksissä saattaa olla suuriakin eroja mitä tulee ehtoihin ja kulihin ja siksi suosittelemme aina olemaan hyvin tarkka ennen lainan ottamista. Lendo listaa vain osan kaikista lainaa tarjoavista yrityksistä ja näin ollen voi olla järkevää kokeilla myös muita lainavertailuja. Suosittelemme myös ensisijaisesti turvautumaan halvempiin ratkaisuihin rahan tarpeen iskiessä kuten näihin 7 pikavippi vaihtoehtoon. Muistathan, että tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat täysin omia näkemyksiämme.

Onko sinulla kokemusta Lendosta tai saman kaltaisesta lainavertailu-palvelusta? Haluamme mielellämme kuulla kokemuksesi, jotta voimme parantaa sivuillamme esiintyvää tietoa – ole meihin yhteydessä!

Katso myös:

Lendo lainanhaku-vinkit