Kaksi taloudesta kiinnostunutta nuorta miestä päätti eräänä päivänä selvittää, millaisia pikalainoihin liittyviä blogeja kuluttajille on tarjolla. Pikalainat ovat hyvin monelle arkea ja uusia pikalainojen ottajia on joka vuosi satoja tuhansia. Oletimme näin ollen, että laadukkaita aiheeseen kesittyviä blogeja löytyisi mielin määrin. Olimme väärässä. Lähes joka ikiset pikalainoihin keskittyvät nettisivut olivat mainoskeskeisiä, vanhentuneita kopioita toisistaan. Substanssista tai rehellisestä, ihmisläheisestä tekstistä ei ollut tietoakaan.

Tavoitteemme on tuoda rehellinen ja järkevä näkemys pikalainamarkkinoista kuluttajille. Kannatamme ensijaisesti muita tapoja hankkia rahaa kuin pikalainojen ottamista (katso esim. 7 järkevää vaihtoehtoa pikavipille). Haluamme kuitenkin myös auttaa pikalainoihin päätyviä tekemään mahdollisimman järkevän ja turvallisen valinnan.

Mikä on pikalaina?

Pikalainoiksi luokittelemme vakuudettomat lainat niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Pikalainoille tyypillistä on yleensä mm. perinteisiä pankkilainoja korkeammat korot, nopeat lainapäätökset ja vakuudettomuus.

Yhteydenotot: vippikuningas@gmail.com

Käyttöehdot