Suomilimiitti.fi Kokemuksia: Onko Suomilimiitti Luotettava 2019?

suomilimiitti.fi kokemuksia huijaus luotettava

Suomilimiitti.fi on yksi Suomen tunnetuimpia pikalainapalveluita, jonka mainoksien keulahahmona on jo jonkin aikaa pyörinyt Seiska-lehdestä ja mäkihypystä tuttu Matti. Jos olet itse törmännyt Suomilimiittiin tavalla tai toisella ja kysyt itseltäsi mikäli kyseessä on huijaus vai luotettava pikalainapalvelu josta uskaltaa ottaa lainaa, olet saapunut oikeaan osoitteeseen.

Tätä artikkelia varten olemme katsoneet muiden Suomilimiitti kokemuksia ja arvosteluja mm. keskustelufoorumeilta sekä selvittäneet minkälainen yritys lainapalvelun takaa löytyy. Tulemme esittelemään oman mielipiteemme ja lopputuloksemme Suomilimiitistä vippipalveluna sekä käsittelemään kaiken oleellisimman mitä sinun on hyvä tietää yrityksestä ennen lainan ottamista.

Mennään siis asiaan.

Tässä artikkelissa saat vastaukset muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

 • Millainen Suomilimiitti on yrityksenä?
 • Millaiset muiden kuluttajien Suomilimiitti kokemukset ovat?
 • Millainen Suomilimiitin tarjoama laina on?
 • Kannattaako Suomilimiitiltä ottaa lainaa vai valita muu pikalainaa tarjoava yritys?

Vastauksemme pähkinänkuoressa:

Suomilimiitti on Ferratumin tavoin yksi Suomen isoimmista ja suosituimmista pikalainapalveluista, jonka takaa löytyy vankka ja kokenut pikalaina-alan yritys. Onko Suomilimiitti luotettava ja kannattaako sieltä ottaa lainaa? Havaintojemme mukaan Suomilimiitti on luotettava ja vakiintunut pikalainapalvelu, joten kyseessä ei ole huijaus. Suomilimiitin kohdalla pätee kuitenkin sama kuin kaikissa muissakin alan yrityksissä – tutustu tarkasti palvelun käyttöehtoihin ja tiedä pelin säännöt ennen lainan ottamista niin säästyt ikäviltä yllätyksiltä.

Hae lainaa Suomilimiitiltä täältä: https://www.suomilimiitti.fi/


Suomilimiitti kokemuksia 2019

Entä millaisia kokemuksia Suomilimiitistä löytyy?

Selatessamme nettiä löytääksemme kuluttajien kokemuksia Suomilimiitistä löysimme odotetusti kaksi eri leiriä. He, jotka ennen lainan ottamista olivat perehtyneet lainaehtoihin ja kulurakenteeseen hyvin ja maksaneet lainan takaisin ajallaan, vaikuttivat olevan tyytyväisiä palveluun. Positiivisia kokemuksia löytyi keskustelupalstoilta suhteessa vähän negatiivisiin kokemuksiin, joka kokemuksemme mukaan tuuppaa olemaan tilanne lähes jokaisen tämän alan yrityksen kohdalla. Huonot kokemukset päätyvät keskustelupalstoille kun taas tyytyväiset asiakkaat useimmiten jättävät arvostelematta.

Huonot kokemukset liittyivät pitkälti odotetusti yllättäviin korkoihin ja kuluihin, joista lähes aina voitaisiin olla perillä jos perehtyminen palvelun lainaehtoihin olisi tehty oikein. Korot ja kulut vaikuttavatkin olevan suurin valituksen aihe kun kyseessä on pikavipit (puuttellinen taustatyö ennen lainan ottamista?).

Niin sanotut “turhat” tai ylimääräiset kulut ja korot muodostuvat varsinkin silloin, kun maksuja ei suoriteta ajallaan. Tämän vuoksi tulee olla todella tarkka takaisinmaksujen kanssa, jotta n.s. turhia kuluja ei muodostuisi (katso myös tämä artikkelimme ennen pikavipin ottamista, jotta vipin ottaminen sujuu niin mutkattomasti kuin mahdollista).

Toinen aihe huonoille kokemuksille oli tympeä / hidas asiakaspalvelu. Asiakaspalvelu voi tietenkin vaihdella tapauskohtaisesti, mutta monet vaikuttivat myös olevan tyytyväisiä saamaansa palveluun. Paras tapa selvittää asiakaspalvelun tämän hetkinen laatu on olemalla yhteydessä yritykseen itse ennen lainan ottamista.

Kuluttajien huonot kokemukset Suomilimiitistä eivät tarjonneet meille mitään uutta luettavaa. Emme löytäneet mitään epäilyttävää, vaan lähinnä samanlaista palautetta kun tämän alan yrityksiltä yleensä aina löytää. Suomilimiitistä jätetty palaute ei siis eroa juuri ollenkaan alan “standardista”. Huonot arvostelut liittyivät lähes aina kuluttajan puutteelliseen tietämykseen lainaehdoista.

Suomilimiitti yrityksenä (J.W. Yhtiöt Oy)

Suomilimiitti yrityksenaSuomilimiitin takaa löytyy Suomalainen vuonna 2002 perustettu (toiminta aloitettu 2006) yritys nimeltä J.W. Yhtiöt Oy. Yritys pyörittää monta eri pikalainapalvelua, joista Suomilimiitti ja Eurolimiitti ovat luultavasti tunnetuimmat. Yritys on ollut toiminnassa jo jonkin aikaa ja on näin ollen luultavasti kerennyt kerätä paljon kokemusta alalta. Kyseessä vaikuttaa olevan luotettava ja harjaantunut pika-laina yritys, jonka toiminnan voisi olettaa olevan hyvin ammattitasoista. Yritys sijaitsee fyysisesti Lahdessa ja ilmoittaa Suomilimiitin kotisivujen kautta palvelevansa asiakkaita niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Yrityksellä on myös oma perintätoimisto samassa osoitteessa. Yrityksen tiedot ovat helposti saatavilla ja näkyvillä, emmekä havainneet mitään epäilyttävää yrityksen toimintaan liittyen. Yritys on myös kasvanut kovaa kyytiä viime vuosien aikana Finderin yritystietojen mukaan.

J.W. Yhtiöt Oy:n oma lyhyt yrityskuvaus löytyy mm. Suomilimiitti.fi: omilta sivuilta.

Lopputuloksemme yrityksestä ja kokemuksista:

Suomilimiitti.fi vaikuttaa mielestämme sujuvasti toimivalta pikalainapalvelulta, jota pyörittää alalla jo jonkin aikaa toiminut, suurehko yritys. Emme löytäneet sen enempää huonoja kokemuksia palvelusta, kuin mitä alalta yleensä voi odottaa. Tyytymättömiä asiakkaita löytyy aina, etenkin kun kyseessä on pikalainoja tarjoavat yritykset, joiden mainokset joskus saattavat jättää lainaehtojen selvitystyön kuluttajan vastuulle.


Millainen on Suomilimiitin tarjoama laina?

Suomilimiitti.fi kokemuksetKuvakaappaus Suomilimiitin omilta sivuilta.

Suomilimiitti toimii pitkälti Ferratum Joustavan tavoin: tililuotto avataan, jonka jälkeen tililtä voidaan tehdä nostoja kattoon asti (2000e). Korotonta maksuaikaa on aina seuraavan kuun loppuun, eli jos lainaat ensi kertaa esim. 1000e ja maksat lainan takaisin seuraavan kuun sisällä, ei lainasta muodostu mitään ylimääräistä takaisin maksettavaa. Ensinoston jälkeen lainan nostokulu on kuitenkin aina 15% noston määrästä.

Suomilimiitin tililuotto lyhyesti:

 • Tililuotto 2000 euroon asti
 • Nostomäärä: 10 – 2000 euroa
 • Ensinosto ilman nostokuluja
 • Ensinoston jälkeen nostokulut ovat 15% noston määrästä
 • Koroton maksuaika seuraavan kuukauden loppuun asti (max. 60vrk)
 • Minimilyhennys/kk: 12,5% lainan kokonaissaldosta (kuitenkin vähintään 50e)

Huom. Muista aina perehtyä tarkasti päivitettyihin lainaehtoihin (ja tarkistaa esim. todellinen vuosikorko) suoraan lainantarjoajan sivuilta! 

Kuka voi hakeaa Suomilimiitin lainaa?

Jotta voit saada lainaa Suomilimiitiltä sinulla tulee olla:

 • 21-vuotta ikää
 • Luottokelpoisuus
 • Matkapuhelinliittymä
 • Osoite Suomessa
 • Kiinteä asuinpaikka

Miten lainaa haetaan?

Lainahakemus tehdään Suomilimiitin verkkopalvelussa, jonka jälkeen luottopäätös saadaan tekstiviestitse. Hakemuksia käsitellään arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22 välisenä aikana.

Voit tehdä Suomilimiitin lainahakemuksen täältä: https://www.suomilimiitti.fi/

Suosittelemme myös tutustumaan Suomilimiitin usein kysyttyihin kysymyksiin: https://www.suomilimiitti.fi/ohjeet


Yhteenveto: Onko Suomilimiitti luotettava?

suomilimiitti tililuotto kokemuksia

Suomilimiitti on yksi Suomen suurimmista ja suosituimmista pikalainapalveluista, jonka takana on suuri ja vakiintunut alan yritys J.W. Yhtiöt Oy. Vaikka keskustelupalstoilta löytyy myös huonoja kokemuksia Suomilimiitistä, emme löytäneet mitään sellaista palautetta joka antaisi meille syytä epäillä palvelun luotettavuutta. Parhaimman vippikokemuksen saat kuitenkin aina hyvällä perehtymisellä palveluun ja nopealla takaisinmaksulla. Parhaassa tapauksessa joudut maksamaan takaisin vain lainaamasi summan, kuluttoman ensinoston ja korottoman maksuajan ansiosta. Perehdy täten aina tarkasti lainaehtoihin ja tee maksusuunnitelma jo ennen lainan ottamista.

Vaikka emme ensisijaisesti suosittele pikavippiä äkilliseen rahan tarpeeseen (vaan vaihtoehtoisia ratkaisuja), tarjoaa Suomilimiitti mielestämme suhteellisen reilun mahdollisuuden pikavipille niille, jotka hoitavat maksunsa ajoissa. Muista, että pikalaina-alalla yritykset tienaavat kuluttajien virheillä, oli kyseessä sitten miten suuri tai kunnioitettu pikavippiyritys tahansa.

Onko sinulla omia kokemuksia Suomilimiitistä joita haluaisit jakaa kanssamme? Haluamme mielellämme kuulla! Yhteystietomme löydät täältä.

Lopuksi vielä..

Suomilimiitti.fi kuuluu mielestämme turvallisimpiin vaihtoehtoihin mitä pikavippiyrityksiin tulee. Muiden kokemuksia lukeminen netistä ei kuitenkaan ikinä anna täydellistä kuvaa siitä, millainen kokemus sinulla tulee olemaan yrityksen kanssa. Kun olet löytänyt lupaavan pikavippiyrityksen (katso esim. Paras Pikavippifirma haussa?) kannattaa seuraavaksi perehtyä palvelun lainaehtoihin ja tehdä ainakin jonkin tason omaa tutkimusta siitä, mikäli kyseessä on luotettava ja hyvä pikalainafirma. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä yritykseen itse ja kysellä hieman heidän tarjoamista lainoistaan, tai miksi ylipäätään pitäisi valita kyseinen yritys. Netistä löytyvät kokemukset ja artikkelit voivat antaa hyvää osviittaa mitkä palvelut lähtökohtaisesti vaikuttavat lupaavilta, mutta suosittelemme myös tekemään hieman omaa tutkimusta ennen päätöksen tekemistä.

Huom. Emme voi taata, että sivuillamme esiintyvä tieto aina on ajan tasalla. Varmista aina lainaehdot ja muut oleelliset tiedot suoraan lainantarjoajalta ennen lainan ottamista. Tässä artikkelissa esittelemme omiin havaintoihimme perustuvan mielipiteen, joka ei missään nimessä ole kehoitus tai suositus pikalainojen ottamiseen. Suosittelemme aina ensisijaisesti muita vaihtoehtoja pikavipille.