Vauraus Suomi Kokemuksia (2020): Huijaus vai Hyvä Yrityslaina?

Vauraus Suomi kokemuksia 2019

Vauraus Suomi Oyj tarjoaa joukkorahoitettua yrityslainaa pk-yrityksille. Jos olet törmännyt Vauraus Suomeen ja haluat tietää kaiken oleellisimman yrityksestä, olet saapunut oikeaan osoitteeseen.

Tässä artikkelissa esitämme meidän havainnot koskien muiden Vauraus Suomi kokemuksia, millainen Vauraus Suomi Oyj on yrityksenä ja millaista lainaa Vauraus tarjoaa. Annamme myös muutaman nopean mutta hyödyllisen vinkin yrityslainaa hakevalle. Onko Vauraus Suomi luotettava ja hyvä yrityslaina vai huijaus? Selvitetään.

Lukemalla tämän artikkelin saat vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Vauraus Suomi lyhyesti: Millaista yrityslainaa Vauraus tarjoaa?
  • Millaisia kokemuksia Vauraus Suomesta löytyy?
  • Vauraus Suomi Oyj yrityksenä: Luotettava vai huijaus?
  • Kannattaako Vauraus Suomelta ottaa yrityslainaa?

Tutustu lainamahdollisuuksiin & täytä alustava lainahakemus täältä.


Mikä on Vauraus Suomi?

Vauraus Suomi (vanha yrityslainat.fi) on vuodesta 2013 alkaen välittänyt yrityslainoja pk-yrityksille joukkorahoituksen avulla. Vauraus Suomi markkinoi itseään näin ollen niin sijoittajille (jotka toimivat rahoittajan roolissa) kuin lainaa hakeville yrityksille. Lainaa voidaan hakea yritysmuodosta riippumatta esim. käyttöpääoman vahvistamiseen, kasvun tukemiseen tai yrityskaupan toteuttamiseen. Vaurauksen kautta on rahoitettu yli 1000 yritystä yhteensä yli 100 miljoonan euron edestä.

Millainen on Vauraus Suomen tarjoama yrityslaina?

Vauraus tarjoaa yrityslainaa Suomalaisille pk-yrityksille. Lainaa voi hakea 30.000 – 5.000.000 euron edestä 3-7 vuoden laina-ajalla. Lainaa voi lyhentää joko tasalyhenteisesti tai kertalyhenteisesti. Lainahakemuksen voi suorittaa kokonaisuudessan Vauraus Suomen nettisivuilla.

Lainan korko määräytyy tapauskohtaisesti luottokelpoisuuden mukaan. Kun lainahakemus on tehty ja luottoprosessi suoritettu, päätyy lainahakemus Vaurauksen markkinapaikalle, jossa rahoittajat voivat sijoittaa lainaan. Lainahakemus on voimassa 60 päivää.

Suosittelemme lukemaan lisää lainanhakuprosessista ja tarkistamaan uusimmat lainaehdot suoraan Vauraus Suomen virallisilta sivuilta: https://vauraus.fi/


Vauraus Suomi Kokemuksia (2020)

Seuraavaksi käsittelemme millaisia kokemuksia Vauraudesta löytyy sekä millainen yrityksen tausta ja maine on. Aloitamme löytämistämme Vauraus kokemuksista, jonka jälkeen esittelemme meidän havainnot yritykseen liittyen.

Millaiset ovat muiden Vauraus Suomi kokemukset?

Etsiessämme muiden kokemuksia Vauraus Suomen yrityslainasta, oli suurin osa löytämistämme arvosteluista Vaurauden sijoittapalveluun liittyviä. Lainaajien kokemukset palvelusta olivat hyvin rajalliset, emmekä niiden perusteella voi vetää isompia johtopäätöksiä palvelusta kuin että ilmeisesti palvelu on toiminut ilman sen kummempaa moitittavaa.

Yrityslainoja myönnetään huomattavasti vähemmän kuin esim. yksityishenkilöille suunnattuja vakuudettomia lainoja. Täten myös kokemuksia yrityslainoja tarjoavista yrityksistä löytyy yleensä vain rajallisesti jos ollenkaan.

Puutteellisten kokemuksien vuoksi joudumme perustamaan arviomme yrityksen luotettavuudesta lainantarjoana lähinnä yrityksen yleisvaikutelmaan. Katsotaan siis seuraavaksi hieman millainen yritys lainapalvelun takaa löytyy.

Onko Vauraus Suomi Oyj Luotettava yritys?

Vauraus Suomi Oyj on yksi maamme suurimpia joukkorahoitukseen perustuvia lainapalveluita. Yritys on tarjonnut lainaa yrityksille ilman vakuuksia jo monta vuotta. Vauraus Suomi toimii seitsemässä kasvukeskuksessa ja työllistää yli 50 henkilöä. Kyseessä on siis suurehko yritys, jolta ei ainakaan iän tai koon perusteella pitäisi puuttua kokemusta tai ammattitaitoa.

Vakiintuneena yrityksenä Vauraus palvelee asiakkaitaan niin puhelimitse kuin sähköpostitse.

Vauraus Suomi on siis yksi alan vakiintuneempia yrityksiä, joten yrityksen luotettavuus ja ammattitaito vaikuttaa olevan kohdillaan. Emme löytäneet mitään joka kielisi yrityksen olevan huijaus, vaan yksi alan alan vankimpia ja luotettavimpia toimijoita.

Lue lisää Vauraksesta yrityksenä täältä.


Kannattaako Vauraus Suomelta ottaa yrityslainaa?

Kauppalehden vertailun mukaan joukkorahoitettu yrityslaina on muita vakuudettomia yrityslainoja selkeästi halvempi vaihotehto. Vauraus Suomi Oyj on jo pitkään tarjonnut joukkorahoitettua yrityslainaa pk-yrityksille ja vaikuttaa olevan hyvin vakiintunut pelaaja alalla. Mikäli etsit vakuudetonta lainaa yritykselle saattaa joukkorahoitukseen perustuva, Vauraus (tai sen kaltainen palvelu) olla edullinen ja turvallinen vaihtoehto yrityslainalle.

Vakuudettomat lainat ovat luonnollisesti vakuudellisia lainoja huomattavasti kalliimpia ja esim. Vaurauksen kohdalla lainan korko määräytyy lainaa hakemuksen yrityksen luottokelpoisuuden perusteella. Tietyissä tilanteissa vakuudeton yrityslaina saattaa kuitenkin tuoda suurta lisäarvoa yritykselle, jolloin joukkorahoitettu laina yleensä on halvin vaihtoehto.

Mikäli yrityksesi harkitsee vakuudettoman lainan ottamista, on Vauraus Suomi havaintojemme mukaan yksi luotettavimmista ja edullisimmista vaihtoehdoista. Kyseessä ei siis ole huijaus, vaan luotettava joukkorahoitukseen perustuva vakuudeton laina yritykselle. Tutustu Vauras Suomeen tarkemmin ja täytä lainahakemus osoitteessa: https://vauraus.fi/.

Selvitä myös muut rahoitusvaihtoehdot 

Ennen lainan ottamista kannattaa myös selvittää muut mahdollisuudet rahoituksen saamiseen. Vakuudettomat yrityslainat eivät ole halvimmasta päästä ja näin ollen saattaa löytyä halvempia vaihtoehtoja yrityksen rahoittamiseen. Myös vakuudettomissa yrityslainoissa on selkeitä eroja (esim. Kauppalehden vertailun mukaan) ja täten kannattaa valita lainantarjoaja harkiten.


Lopuksi vielä

Onko sinulla omia kokemuksia Vauraus Suomen yrityslainasta? Olemme todella kiitollisia jos jaat kokemuksemme meidän kanssa, jotta voimme parantaa tämän artikkelin laatua. Löydät yhteystietomme täältä!

Huom: 

Tämän artikkelin tarkoitus ei ole kehottaa lainan ottamiseen. Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet perustuvat täysin omiin havaintoihimme Vauraus Suomesta, eivätkä täten välttämättä anna täydellistä kuvaa Vauraudesta yrityksenä/palveluna. Emme voi taata, että sivuillamme esiintyvä tieto aina olisi ajan tasalla tai vastaisi todellisuutta. Näin ollen kehotamme aina tarkistamaan tärkeät tiedot kuten lainaehdot suoraan lainaa tarjoavalta yritykseltä. 

Katso myös:

Mistä pk-yritykselle rahaa: 9 mahdollisuutta